יום שבת, 18 באפריל 2015

ומה בתפריט? FISH & CHIPS - כשר לפסח, בטח כשר.

 אני חוזרת לרשומת פסח, בעיקר בשביל שאני אזכר בזה בשנה הבאה....
---------------------------------------------------------
מתחילת חג הילדים מבקשים שאני אכין להם FISH & CHIPS.
הבעיה היא שלרוב מכינים את זה עם פירורי לחם וקמח,
ואצלינו לא אוכלים אותם בחג.


אז הרעיון נדחה שוב ושוב....
עד שהחלטנו לנסות עם קמח מצות.
קנינו דגי מרלוזה (טעימיםםםםםם).
חתכנו לרצועות דקות (עובי כ - 1 ס"מ).



בשביל לא ללכלך יותר מדי כלים, 
שמתי 2 ביצים בתוך שקית ניילון, אליה הכנסתי את הדגיגים וערבבתי.
לאחר מכן העברתי לשקית נוספת שבה היה קמח המצה.
טיגנתי במחבת בשמן  בעומק של כסנטימטר.



את הצי'פס הכנו מתפוחי אדמה שלמים - הרבה יותר טעים מהצ'יפס הקנוי המוכן.
בתמונות פה אתם רואים תפוצ'יפס שהכנו:
קלפנו את תפוחי האדמה, ובעזת הקולפת חתכנו את תפוחי האדמה והמטטות לרצועות דקיקות.
שוב טיגון בשמן עמוק,
ויש תפוצ'יפס תפוחי אדמה דקיק וצ'יפס בטטה מתקתק ומעולההההה.



מגישים עם קטשופ ומיונז.
בתיאבון.
יערה