למי שלא מכיר, למי שלא יודע....
אני עובדת בחברת נסיעות בתחום מסעות הנוער לפולין.
בשנתיים האחרונות הצטרפתי מספר פעמים למסעות והתחלתי להתקרב לשורשי הפולניים.
התאהבתי במדינה הזו ובעיקר בחלק ממאכליה.
אתמול 11.11.16 הפולנים חגגו את יום העצמאות ולאות הזדהות, הכנתי ארוחת ערב פולנית.
התחלנו במרק (בטעם) עוף עם אטריות.
ואיך אפשר בלי וודה פולנית
אני עובדת בחברת נסיעות בתחום מסעות הנוער לפולין.
בשנתיים האחרונות הצטרפתי מספר פעמים למסעות והתחלתי להתקרב לשורשי הפולניים.
התאהבתי במדינה הזו ובעיקר בחלק ממאכליה.
אתמול 11.11.16 הפולנים חגגו את יום העצמאות ולאות הזדהות, הכנתי ארוחת ערב פולנית.
התחלנו במרק (בטעם) עוף עם אטריות.
ומשם למנה העיקרית
פירוגי תפוחי אדמה ופירוגי פטריות
ואיך אפשר בלי וודה פולנית
ולמנה אחרונה - פירוגי אוכמניות, שיצא טעים כמעט כמו המקור.
ועוגת "קרמובקה" פולנית (לא הספקתי להכין אז הכנתי קרם שניט שהיא הכי דומה).
הכנתי גם קומפוט פולני, אבל מרוב עייפות שכחתי להגיש, וגם לא צילמתי. תצטרכו לסמוך עלי שהיה טעים.
שבוע טוב
יערה